Heb ik advies nodig?

Ongetwijfeld bekruipt u soms het onzekere gevoel of uw financiële zaken allemaal wel goed zijn geregeld. Is uw pensioenopbouw bijvoorbeeld afgestemd op uw lijfrentes? Heeft u voldoende maatregelen getroffen om uw gezin financieel gezond achter te laten als u iets overkomt? Het kan ook zijn dat u nog helemaal niet over ´later´ heeft nagedacht, maar een dergelijke bezinning is wel noodzakelijk om uw financiële toekomst veilig te stellen. Of u loopt al langere tijd met de gedachte dat u eens goed moet kijken naar uw pensioenvoorzieningen, maar het komt er niet van.

Natuurlijk kunt u ook met een concrete vraag bij Teutenberg Financiële Planning terecht. U wilt bijvoorbeeld een studiefonds voor uw kinderen opbouwen. U gaat verhuizen of wisselt van baan en wilt advies over een hypotheek of de mogelijke pensioenbreuk. U bent zelfstandig ondernemer en vraagt zich af waar u op moet letten als u gaat trouwen onder huwelijkse voorwaarden.

Teutenberg Financiële Planning brengt uw huidige en de toekomstige financiële wensen in kaart en adviseert u over zaken die nog niet voldoende zijn geregeld. Ons advies is op maat, deskundig en betrouwbaar. Wij beschikken over veel praktijkervaring en weten wat er bij u aan vragen leeft. Wij zijn hierdoor een volwaardig gesprekspartner voor u.

Meer weten?

Teutenberg Financiële Planning

Eisenhowerlaan 51 a
2517 KK 's-Gravenhage

T 070-323.01.87
M 06-43.07.65.26
F 070-325.01.11
@ info@teutenberg.nl

Teutenberg Financiële Planning geeft antwoord op financiële vragen van: